HSV Service

Controles rondom waterplassen

5248
03 mrt 2008

OOST GELRE - De politie van het team Oost Gelre gaat na overleg met de voorzitters van de visverenigingen in Lichtenvoorde en Groenlo het toezicht rondom de gracht in Groenlo, de Biezenplas in Vragender en de Schans in Lievelde intensiveren.

Tijdens de controles wordt vooral gelet op loslopende honden, het achterlaten van afval en het fietsen door het natuurgebied. De controles worden gehouden omdat is gebleken dat wandelaars (met of zonder hond) en sportievelingen bewust, dan wel onbewust vernielingen plegen, onrust veroorzaken of afval achterlaten.

De politie en de Bijzonder Opsporings Ambtenaar van de gemeente Oost Gelre zullen de komende weken bij het constateren van overtredingen een waarschuwing uitdelen. Vanaf 21 maart wordt daadwerkelijk een bekeuring uitgedeeld.

Naast bovenstaande controles wordt de komende tijd ook intensief gecontroleerd of sportvissers wel in het bezit zijn van een geldige vispas.

Bron: streekgids.nl
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide