HSV Service

Texelse platvis in 9e missie Vis TV

7693
11 mrt 2008

Voor hun negende missie, komende zondag 17 maart op RTL-7, reizen Vis TV-presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal van Groningen naar Texel. Beiden hebben na hun Gronings karperavontuur nu de opdracht om platvis te vangen.

Het mooie Texelse strand is geliefd bij zonaanbidders, maar biedt ook volop ruimte voor een dagje zeevissen op bot. Voor wie niet zelf zeeaas wil spitten, is kopen van zeepieren op het eiland geen enkel probleem. Eenmaal voorbij de duinovergang zijn de hengels snel opgetuigd en kan de missie beginnen. Als de paternosters met aas naar de horizon vliegen, begint het water net op te komen. Heel even kan nog worden gevist vanaf de plaatselijke golfbrekers, maar al snel worden deze door de vloed overspoeld en vlucht ons duo het veilige strand op. Of het daar net zo comfortabel vissen is en of de platvis wil bijten is maar de vraag. Vooral omdat de wind flink aantrekt en de brandinggolven gestaag groeien.

Vis TV De Missie op Reis wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederlanden en is steeds te zien op zondagmorgen van 10.00 tot 10.30 uur op RTL-7. De serie bestaat uit 11 missies en één finale en loopt nog tot en met zondag 13 april. Op zondag 23 maart is vanwege de granprix geen uitzending van Vis TV. Elke eerstvolgende zaterdag wordt de uitzending van de zondag daarvoor herhaald, terwijl gedurende de zomermaanden de gehele serie nogmaals wordt herhaald op de zondagmorgen. Alle info over Vis TV is hier te vinden
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.