HSV Service

Retourneren VISpas 2008

5200
14 feb 2008

De uitgifte van de VISpas 2008 is in volle gang, de meeste betalingen bij de verenigingen zijn inmiddels binnen en de VISpassen worden door de verenigingen aan hun sportvissers verstuurd.

De komende maanden zullen de betalingen nog binnen druppelen en kan de vereniging eventueel nog een herinnering sturen. Uiteindelijk komen de niet-uitgegeven VISpassen retour naar Sportvisserij Nederland.

De deadline voor het terugsturen van niet-uitgegeven VISpassen 2008 is 30 juni, maar als het mogelijk is ontvangt Sportvisserij Nederland de retouren graag eerder. Sportvisserij Nederland kan vervolgens de eerste voorschotnota voor de verenigingen opstellen en u kunt gewoon nieuwe leden inschrijven middels een voorlopig bewijs van lidmaatschap.

De begeleidende brief bij de VISpas 2008 bevat een barcode, waardoor Sportvisserij Nederland de geretourneerde VISpassen gemakkelijk kan verwerken door middel van een scanner. Als u de VISpassen retourneert, dan moeten deze bij voorkeur nog op de brief zitten. Zijn de VISpassen al van de begeleidende brieven gehaald, dan graag de losse brief bij de VISpas voegen. De aanvullingslijsten en enveloppen hoeven niet te worden teruggezonden.

Voor de zekerheid is het belangrijk om de geretourneerde VISpassen altijd aangetekend of via een pakketzegel te versturen. U kunt de niet-uitgegeven VISpassen 2008, inclusief de brief, sturen naar:

Sportvisserij Nederland
T.a.v. Afdeling Visdocumenten
Postbus 162
3720 AD Bilthoven

Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.