HSV Service

Banners voor verenigingswebsite

3267
14 feb 2008

Op veel websites zie je tegenwoordig zogenaamde "banners" van andere websites. Een banner (Engels voor wimpel, banier) is meestal een reclame-afbeelding die aangeklikt kan worden, waarna een pagina wordt geopend met meer informatie over het geadverteerde.

Banners kunnen u op een snelle manier verwijzen naar sites over uw interessegebied. Voor bezoekers van een verenigingswebsite kan het bijvoorbeeld erg handig zijn als er een banner is geplaatst van de website van de locale hengelsportwinkelier, of een banner die verwijst naar een meldpunt vissterfte op de gemeentelijke website.

Sportvisserij Nederland biedt u een aantal banners aan die de vereniging kan gebruiken om te verwijzen naar de websites Vispas.nl, Visplanner.nl, Vismigratie.nl en de nieuwe jeugdsite Stekkie.nl.

De banners zijn eenvoudig binnen te halen door met de rechter muisknop op de afbeelding te klikken en dan te kiezen voor "afbeelding opslaan als".

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide