HSV Service

Vis-TV vaste prik op zondagochtend

3846
14 feb 2008

In de komende periode kun je elke zondagochtend om 10.00 uur genieten van de visavonturen die Ed en Marco beleven in VIS TV de Missie.

Hier volgt alvast een korte vooruitblik op de missies die ze tot eind maart met goed resultaat moeten zien te volbrengen.

17 februari: Na hun pogingen om de vorige week bij Mariënveld in de Achterhoek een zeelt te vangen, vissen Ed en Marco deze week op tong bij het Zeeuwse Domburg. De zon staat nog hoog aan de hemel als ons duo het strand betreedt, maar wanneer het straks donker wordt, moeten de 'scheefsmoelen' als het goed is gaan azen.

24 februari: Na hun Zeeuwse avontuur zijn Ed en Marco richting Limburg gereisd om aan de Swalm, een prachtige beek die wij met de Duitsers delen, op serpeling en kopvoorn te vissen. Marco vist met een lichte barbeelhengel en centrepinreel in de volle stroom, terwijl Ed met de vaste hengel een serpeling probeert te foppen.

2 maart: In deze uitzending gaan Ed en Marco in Amsterdam vissen. De opdracht voor Ed is om een baars te vangen, terwijl van Marco wordt verwacht dat hij een snoekbaars weet te verschalken. Ed gaat vissen in de wereldberoemde grachten van onze hoofdstad, Marco vaart met een bootje het IJ en Noordzeekanaal op.

9 maart: Een week later gaan beide presentatoren op bezoek in het hoge noorden. In Groningen - Ed in de stad, Marco in de provincie - luidt de missie om een karper te vangen. Zal het ze lukken om een exemplaar van Cyprinus carpio in het net te krijgen?

16 maart: Ed en Marco maken deze zondag de oversteek naar het Waddeneiland Texel. Daar is het de opdracht om platvis te vangen. Vanaf het strand gaan ze proberen om deze missie tot een succesvol einde te brengen.

23 maart: Dit weekend is er een keertje geen VIS TV. Dit vanwege de rechtstreekse uitzending van de Formule1 Grand Prix van Maleisië op RTL 7.

30 maart: In het laatste weekend van maart gaan de visgekken naar het Oostvoornse Meer om op forel te vissen. Met de spinstok en vliegenhengel proberen ze de daar uitgezette beek- en regenboogforellen tot aanbijten te verleiden.

VIS TV de Missie wordt iedere zondagochtend om 10.00 uur uitgezonden op RTL 7 en de zaterdag daarop aan het begin van de middag herhaald op deze zender.
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide