HSV Service

Voorbeeld van een goede website: www.svbdelfland.nl

3793
14 jan 2008

Deze maand aandacht voor de website van hengelsportvereniging Sportvisserijbelangen Delfland (SVBD), opgericht als Delftsche Hengelaars vereniging in 1911.

De SVBD is door de jaren heen uitgegroeid tot een vereniging van circa 8.500 sportvissers.

De website van de SVBD heeft een frisse uitstraling, waarbij beeldmateriaal goed wordt ingezet. Je krijgt meteen zin om te vissen. De site heeft bovendien een professionele uitstraling en is up to date, mede dankzij de hulp van een internetbedrijf (wordt ook onderaan de website vermeld).

Qua navigatie is de website overzichtelijk opgezet. De site is zeer compleet. Hoewel het aantal opties in de hoofdnavigatie aan de linkerzijde vrij groot is, blijft deze wel prima consistent toegepast (ongeacht waar je je bevindt in de website). De namen van de onderdelen geven ook goed weer, wat je er als gebruiker kunt vinden.

De interactiemogelijkheden met de gebruiker zijn rijkelijk aanwezig, zoals een gastenboek, contactformulier, routeplanner bij viswateren en de mogelijkheid om online lid te worden of gegevens te wijzigen. Het gastenboek en de nieuwsberichten zorgen ervoor dat bezoekers terugkeren op de website.

Al met al een professioneel opgezette website, die uitstekend bijdraagt aan de profilering van de sportvisserij op het internet! Neem een kijkje op http://www.svbdelfland.nl.

Oproep aan de lezers: bent u overtuigd dat uw verenigingssite ook als voorbeeld voor anderen kan dienen, of kent u een goede verenigingswebsite? Laat het ons weten door een mailtje te sturen aan gerlach@sportvisserijnederland.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide