HSV Service

Beslissende missie Vis TV aan Oostvoornse meer

9458
01 apr 2008

Voor hun elfde en tevens laatste en beslissende missie moeten Vis TV-presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal komende zondag 6 april naar het Oostvoornse Meer aan de zuidkant van de Maasvlakte (Europoort).

Het plaatselijk zeer diepe meer staat bekend om zijn prachtige forellen en is favoriet bij zowel vliegvissers als kunstaaspikeurs. Alleen wanneer zowel Ed als Marco ieder minstens twee forellen vangen, slaagt de missie. Twee opdrachten zijn inmiddels mislukt, dus moet het deze keer zondermeer goed gaan. In dat geval mag ons tweetal namelijk als beloning op visreis naar het buitenland.

Slagen zij niet dan wacht een nog onbekende strafexpeditie. Het wordt dus superspannend, want een eenvoudig viswater is het Oostvoornse Meer bepaald niet. Marco gaat dit keer met de kano en zijn vliegenhengel het water op, terwijl Ed vanaf de aangelegde kribben met werphengels en allerlei kunstaas de forellen tracht te verleiden tot een aanbeet.

Bekijk hier de promo van deze aflevering alvast.

Vis TV wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland en is na deze elfde missie nog te zien op zondag 13 april wanneer de (verrassingsfinale) plaatsvindt. De zaterdag daarop wordt deze finale herhaald. Daarna is het wachten op de zomermaanden waarin de serie nogmaals op 12 zondagochtenden op RTL-7 wordt herhaald.
Klik hier voor meer informatie over Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.