HSV Service

Verrassende finale van Vis TV De Missie

4608
09 apr 2008

Trouwe kijkers van Vis TV weten sinds afgelopen zondag dat de laatste en beslissende missie van 2008 is mislukt en daarmee ook de totale missie.

Zowel Ed Stoop als Marco Kraal moesten voor hun laatste opdracht ieder twee forellen vangen in het Oostvoornse Meer. Marco slaagde in zijn opzet, maar Ed ving niets, geen schub!

Samen met twee eerder mislukte missies viel nu dan toch het doek voor onze presentatoren. De buitenlandse visreis (naar Mexico nog wel !) die ons tweetal na een geslaagde missie als beloning zou mogen maken, was en is daarmee van de baan.

De straf die nu wacht heeft niets te maken met exotisch zeevissen in de tropen. Wat wel blijft vanzelfsprekend een verassing. Komende zondag 20 april om 10.00 uur op RTL-7 zien jullie wat Ed en Marco te wachten staat.

Vis TV De Missie wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland. Zaterdag 12 april is ’s middags nog de herhaling van Missie 11 te zien, terwijl de finale op zaterdag 26 april wordt herhaald. In de maanden juni, juli en augustus wordt de serie nogmaals in z’n geheel herhaald op de zondagmorgen op RTL-7.

Meer over Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide