HSV Service

Nieuw visprogramma op TV in Noord-Holland

2504
21 mrt 2008

De sportvisser in Noord-Holland heeft er vanaf 11 april een nieuw favoriet televisieprogramma bij.

In 'Vissen in Noord-Holland' wordt de kijker meegenomen naar de mooiste stekken in de provincie en komen de nieuwste vistechnieken aan bod.

Vanaf 11 april zal de nieuwe Noord-Hollandse regionale televisiezender Regio 22het tv-programma 'Vissen in Noord-Holland' uitzenden. Iedere vrijdag en zaterdag is de diversiteit van het vissen in de provincie te zien, waarbij presentator Maikel van Breugel (medewerker POS en Sportvisserij Nederland) de mooiste stekken en de laatste vistechnieken aan bod laat komen. Een ideale manier om vanuit uw luie stoel kennis te maken met het vissen op snoek, karper, snoekbaars, brasem en nog veel meer vissoorten.

Kijk op http://www.regio22.nl/ om af te stemmen op de zender. 'Vissen in Noord-Holland'is een samenwerkingsverband van de Hengelsportfederatie NoordWest Nederland, Sportvisserij Nederland en diverse hengelsportzaken in Noord-Holland. Het programma wordt geproduceerd door TangramMediaproducties, bekend van onder andere Vis-TV.
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide