HSV Service

Vis-TV uitzendingen in maart-april

3073

Ook in de komende periode is nog een paar keer op zondagochtend te genieten van de visavonturen die Ed en Marco beleven in VIS TV de Missie.

Op zondag 23 maart is er een keertje geen VIS TV vanwege de rechtstreekse uitzending van de Formule1 Grand Prix van Maleisië.
Hier volgt alvast een korte vooruitblik op de missies die ze deze maand met goed resultaat moeten volbrengen.

30 Maart:In het laatste weekend van maart gaan de visgekken naar het Oostvoornse Meer om op forel te vissen. Met de spinstok en vliegenhengel proberen ze de daar uitgezette beek- en regenboogforellen tot aanbijten te verleiden.

6 April:In de allerlaatste reguliere missie moeten zowel Ed als Marco in de Friese polder een snoek zien te vangen. Ed belaagt Esox Lucius met de good old spinner, terwijl Marco ervoor kiest om de snoek met jerkbaits tot aanbijten te verleiden.
13 April:Als onze presentatoren erin zijn geslaagd om negen van de elf missies tot een goed einde te brengen, wacht ze vandaag de visfinale op een exotische locatie.

VIS TV de Missie wordt op zondagochtend om 10.00 uur uitgezonden op RTL 7 en de zaterdag daarop aan het begin van de middag herhaald op deze zender.

De hele serie VIS TV de Missie zal vanaf 8 juni tot en met 24 augustus nog eens volledig worden herhaald.
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide