HSV Service

Beet Business: nieuw zakenblad voor de hengelsport

5679
21 apr 2008

Beet presenteert Beet Business, het eerste zakenblad voor de Nederlandse en Belgische hengelsport- en watersportbranche.

Het nieuwe zakenblad Beet Business gaat minimaal zes maal per jaar verschijnen. Beet Business is er voor de winkelier, groothandel en fabrikant in de hengelsport, maar ook voor de detailhandel, groothandel en fabrikant in de watersport.

Beet Business gaat u informeren over de zakelijke kant van de hengelsport en watersport in de breedste zin van het woord. Dat gebeurt in woord en beeld, maar niet alleen fotografie, ook bewegende beelden, zoals u kunt zien bij het onderwerp over Garbolino.

Beet Business komt binnen bij 1500 bedrijven in Nederland en België, uw potentiële klanten en collega's. Beet Business wordt aan alle dagbladen en zakenbladen in Nederland en België gestuurd. Beet Business houdt zich aan het principe van hoor en wederhoor.

Het volgende nummer van Beet Business verschijnt eind juni 2008, met diverse nieuwtjes van de EFTTEX Rome.

Klik hier voor meer informatie en om de eerste uitgave te downloaden.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide