HSV Service

Standard Horizon sponsort WK Boot 2008

6023
15 mei 2008

Standard Horizon wordt official partner van het WK bootvissen 2008 dat van 24 t/m 31 oktober plaatsvindt in het Zeeuwse Colijnsplaat.

Dit zijn Onno Terlouw, Hoofd Communicatie en Wedstrijden van Sportvisserij Nederland, en Technical Sales Consultant John Ezendam van Standard Horizon op 15 mei j.l. in Bilthoven overeengekomen.

De beslissing van Standard Horizon om official partner van het WK Bootvissen 2008 te worden, lag voor de hand. Ezendam: “Wij doen al zeer veel aan sponsoring in de hengelsport, van het NK Snoekbaarsvissen tot het Snoekbaarsmonitoringsonderzoek. Dan laten we zo’n groot evenement natuurlijk niet lopen.” Daarbij is Standard Horizon voornamelijk actief in de watersportbranche, maar neemt het aandeel van de sportvisserij in de omzet sterk toe. “Die bedraagt nu nog 30 procent, maar zal in de komende jaren gestaag oplopen richting de 40 procent,” voorspelt Ezendam. “Vooral in de zeehengelsport zijn we al een gekende naam.”

In de sponsorovereenkomst is opgenomen dat Standard Horizon de organisatie van het WK Boot 2008 zowel financieel als materieel zal ondersteunen. Standard Horizon levert high-tech apparatuur voor de water- en hengelsport zoals GPS-systemen, plotters en marifoons.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide