HSV Service

Vissen doe je zo (tips en video's)

22977
26 aug 2015

Met de reeks brochures en bijhorende website 'Vissen doe je zo' introduceerde Sportvisserij Nederland enkele jaren geleden een spoedcursus voor iedereen die wil beginnen met vissen. Inmiddels zijn al zeven edities beschikbaar.

'Vissen doe je zo'  is een spoedcursus sportvissen met tips & trics, video's, instructies en meer, gepresenteerd door Vis TV presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal. Bij uitstek geschikt voor de beginnende visser, maar niet minder waardevol voor de ervaren crack die eens wat anders wil proberen. De volgende edities zijn beschikbaar:


Laagdrempelig

De hele reeks brochures en website is laagdrempelig gehouden om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken. Het concept is dat iedereen die wil beginnen met vissen, of zijn hobby weer op wil pakken, direct aan de slag kan. Simpele vragen als ‘hoe zet ik nu eigenlijk een haakje aan de lijn?’ en ‘wat is de beste manier om een boilie op de hair te zetten?’ worden helder beantwoord.

Vissendoejezo.nl

De spoedcursus is in brochurevorm verspreid bij hengelsportwinkels in heel Nederland en ook beschikbaar als website: http://www.vissendoejezo.nl


Hier geven de gastheren Marco Kraal en Ed Stoop je verdere toelichting in filmpjes die bij de verschillende brochures horen. Naast de brochures en de filmpjes vind je hier ook nog handige extra tips waardoor je nóg beter leert vissen.

-> Naar de website en check de edities en video's!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.