HSV Service

Verzekeringen voor Sportvisserij Nederland leden

6209
29 aug 2008

Sportvisserij Nederland biedt in samenwerking met Aon Verzekeringen drie uitgekiende en exclusieve verzekeringen aan ten behoeve van haar leden.

Het Sportvisserij Nederland verzekeringspakket voor verenigingen is een basispakket verzekeringen speciaal voor hengelsportverenigingen. Dit basispakket biedt een uitgebreide dekking voor de meest voorkomende financiële risico’s waar hengelsportverenigingen voor komen te staan. Sportvisserij Nederland adviseert elke vereniging om in ieder geval een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Dit pakket wordt in overleg met Sportvisserij Nederland aangeboden door Aon Verzekeringen.

Het is eveneens raadzaam om een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, zodat bestuurders nooit in hun privé vermogen kunnen worden aangesproken. Bovendien wordt aanbevolen om bij een evenement van een beetje omvang een evenementenverzekering af te sluiten. 

Klik hier voor meer informatie en een aanvraagformulier voor de verzekering.

Contact met Aon Verzekeringen
Telefonisch op werkdagen tijdens kantooruren: 010 448 88 45 of per e-mail via info@aonverzekeringen.nl. Het postadres is: Aon Sportverzekeringen, Antwoordnummer 2073,
3000 VB Rotterdam.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide