HSV Service

15 Bekeuringen tijdens controle Maasproject

6809
01 sep 2008

Bron: Politie Limburg-Noord. Zondag zijn bij een controle in het kader van het "Maasproject" 102 personen gecontroleerd en 15 bekeuringen uitgedeeld.

De bekeuringen werden uitgeschreven voor de visserijwet ( 12x), binnenvaartpolitiereglement (1x) indentificatieplicht (1x) en open vuur (1x).

Voor het gebied Mook en Middelaar werd 1x proces-verbaal opgemaakt. Voor het gebied Gennep werden 6 bekeuringen uitgeschreven.

In het brabantse grondgebied werden 6 pv's opgemaakt.

Na diverse controles in het kader van dit project, zijn tot nu toe 1030 personen gecontroleerd en 106 bekeuringen uitgedeeld. Met het Maasproject wordt de overlast aangepakt rond de Maas die ontstaat als gevolg van illegaal kamperen, nachtvissen, vuur stoken en het dumpen van afval. De politie werkt in het project onder andere samen met de Groene Brigade, jachtopzichters en Rijkswaterstaat.

Bron: Politie Limburg-Noord.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.