HSV Service

Politie pakt illegale vissers

6589
10 sep 2008

Bron: AD SEROOSKERKE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag nabij de Schelphoek in het Zeeuwse Serooskerke drie mannen tussen 37 en 41 jaar oud uit Delft en Almere aangehouden voor illegaal vissen.

Het drietal had een net van ongeveer 100 meter lang en 70 centimeter hoog uitgezet in de Oosterschelde waarmee ze zo’n 20 kilo vis vingen voordat de Zeeuwse politie hen rond drie uur op heterdaad betrapte. De mannen hadden zojuist het net met een boot uit het water gehaald. De boot, het net en de vangst werden in beslag genomen. De drie verklaarden bewust de wet te hebben overtreden. Ze wisten dat deze manier van vissen verboden was en gingen er daarom juist ’s nachts op uit, aldus de politie. Na het afleggen van een verklaring mochten ze naar huis. Tegen de drie wordt proces-verbaal opgemaakt.
Bron: AD

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.