HSV Service

Visionair nummer 9

7287
03 okt 2008

Eind september is Visionair nummer 9 verschenen. De reacties op Visionair blijven positief. Voor ons het bewijs dat het vakblad van Sportvisserij Nederland zijn weg weet te vinden naar de lezers én waar maakt wat het beoogt te zijn: het platform voor kennisuitwisseling en discussie op het gebied van vis, visstand en visserij.

In nummer 9 wordt veel aandacht besteed aan een onderwerp dat de gemoederen in zowel het water- als het visstandbeheer bezighoudt, namelijk het Actief Biologisch Beheer. Verder wordt in deze uitgave van Visionair onder meer ingegaan op het gevoelige onderwerp pijn en stress bij vissen, vertelt stadsecoloog Martin Melchers over de unieke visstand in onze hoofdstad en laat Henrik de Nie zijn licht schijnen over een nieuw, grensverleggend boek.

Visionair wordt gratis toegestuurd naar de externe relaties van Sportvisserij Nederland en de besturen van hengelsportfederaties en –verenigingen. Losse nummers zijn te koop voor € 6,95 en een abonnement kost € 24,95.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.