HSV Service

Winnaars Nationale Topcompetitie zijn bekend

7096
12 okt 2008

Afgelopen weekend hebben de deelnemers in een spannende finale gestreden om de beste drie plaatsen van de Nationale Topcompetitie Zoetwatervissen.

Zowel op zaterdag 11 als op zondag 12 oktober werd in het Beukerskanaal bij Steenwijk alles op alles gezet om in de twee laatste wedstrijden van het seizoen nog een goed resultaat te behalen en daarmee bij de beste 10 van de Junioren c.q. Beloften of bij de beste 50 van de Senioren te eindigen. Zij zijn nl. de nieuwe Nationale Selectie. 
Deze uitslag is nog officieus.

Bij de Junioren en Beloften telden 5 van de 7 wedstrijden, aangezien door de interland Junioren er op 13 juli geen topcompetitiewedstrijd voor de junioren/beloften plaatsvond. Bij de Senioren telden 6 van de 8 wedstrijdresultaten.

Bij de Junioren onder 18 jaar behaalde Sjors Milder met 13 klassementspunten de 1e plaats, terwijl Bart Visser met 15 en Dylan Oomen met 16 punten genoegen moesten nemen met de 2e resp. 3e plaats.
  Sjors Milder


Bij de Beloften onder 22 jaar werd Peter Post met 7 klassementspunten overtuigend winnaar. Op de 2e en 3e plaats eindigden vervolgens Gert Jan Denekamp (18 pnt.) en Anja Groot (19 pnt.).

  Peter Post

Bij de Senioren behield Wim Wilbers zijn koppositie en eindigde op 19 klassementspunten, op de voet gevolgd door Meindert de Boer met 22 punten en Christian Surquin met 23 punten.

 Wim Wilbers

Klik voor de uitslagen op wedstrijden>uitslagen en verslagen>8e en laatste wedstrijd topcompetitie

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide