HSV Service

Verzending VISpas 2009

18345
06 jan 2009

Sportvisserij Nederland verzorgt jaarlijks voor de elf grootste hengelsportverenigingen de logistiek achter de VISpassen. De verzending van VISpas 2009 nadert zijn einde!

OK, we geven het volmondig toe: het had helemaal mooi geweest als alle VISpassen 2009 vóór de jaarwisseling aan de hengelsportverenigingen geleverd waren. De meeste zijn begin december verstuurd naar de verenigingen.

Vertraging

Helaas is bij enkele duizenden VISpassen door een fout van de drukker een vertraging van enkele dagen opgetreden. Hierbij een welgemeend excuus aan alle sportvissers en hengelsportverenigingen van Nederland die hinder ondervinden van de vertraging.

Het grootste deel van de vertraagde VISpassen is inmiddels op 5 januari alsnog verstuurd naar de verenigingen. We doen er alles aan om ook de laatste VISpassen zo snel mogelijk te leveren.

Geluk bij een ongeluk zijn misschien de voor Nederland ongekende ijstijden, die de eerste week hoogstwaarschijnlijk een kleinere behoefte bij sportvissers aan een direct beschikbare VISpas tot gevolg hebben.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.