HSV Service

Nieuwe reglementen boot en kust 2009

12547
15 jan 2009

Sportvisserij Nederland heeft de nieuwe reglementen bootvissen en kustvissen 2009 vastgesteld. Bij de boot is het wegen van de zwaarste vis bij ex-aequo's komen te vervallen, aangezien er na twee wedstrijden voldoende andere mogelijkheden zijn.

Bij de kust zijn conform de internationale regels de bepalingen inzake de haaklijn/onderlijn gewijzigd. Voorts worden alle merken haak met minimummaat 10 (ongeacht de grootte) toegestaan, mits zij niet van roestvrij staal of een ander, niet in zout water corroderend materiaal, zijn gemaakt.

Voorts dient met ingang van 2009 van iedere deelnemer aan wedstrijden bij Sportvisserij Nederland het nummer van de (Zee)VISPAS bij inschrijving door de vereniging te worden opgegeven.

BOOTVISSEN

De selecties bootvissen vinden in 2009 plaats op 22 maart (uitwijk 26 april) vanuit Scheveningen en op 5 april vanuit de Bergsediepsluis. Inschrijfkosten 80 Euro per persoon voor 2 dagen. De inschrijving dient te gebeuren bij een vereniging aangesloten bij Sportvisserij Nederland voor 5 februari a.s. Sportvisserij Nederland dient nl. uiterlijk 6 februari de aanmeldingen van de vereniging te hebben ontvangen. Na deze datum is inschrijving alleen mogelijk als er nog lege plaatsen aan boord zijn en er nog niet is geloot.

Klik hier voor het reglement Bootvissen 2009

KUSTVISSEN

De selecties kustvissen vinden in 2009 plaats op 7 maart (regio Zuid - Vlissingen-Westkapelle), 14 maart (regio Midden - Ter Heijde aan Zee) en 28 maart (regio Noord - Roptazijl bij Harlingen). Zie in de agenda onder de zoute wedstrijden in maart voor nadere informatie omtrent deze wedstrijden. De inschrijving dient te gebeuren bij een vereniging aangesloten bij Sportvisserij Nederland. De inschrijvingen van de verenigingen dienen uiterlijk 7 februari (Zuid), 14 februari (Midden) en 28 februari (Noord) door Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen. Hierna is inschrijving alleen mogelijk als er nog lege plaatsen zijn en er nog niet is geloot.

Klik hier voor het reglement Kustvissen 2009

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide