HSV Service

Sportvisserij kan blijven groeien

5426
03 apr 2009

Bron: ons-scheveningen.nl. De sportvisserij in het Scheveningse havengebied voorziet al jaren in een groeiende behoefte. Het CDA Den Haag vindt het daarom van belang dat er genoeg ligplaatsen in het havengebied worden gefaciliteerd.

Havennota

Het voorstel van het college over de herindeling van de Tweede Haven is echter het aantal plaatsen voor sportvissers te beperken.

CDA-raadslid Ries Smits: “Het college dwarsboomt hiermee de uitbreiding van de sportvisserij. Wij moeten groei van de sportvisserij juist mogelijk maken en stimuleren en daarvoor is het noodzakelijk dat de sportvisserijbedrijven verzekerd zijn van hun ligplaats.” De zeesportvisserij is van belang voor de Scheveningse economie en vormt een wezenlijk onderdeel van het toeristisch aanbod. Een CDA-motie om groei van de sportvisserij te blijven faciliteren is door een raadsmeerderheid aangenomen. PvdA en SP stemden tegen de CDA-motie.

Bron: ons-scheveningen.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide