HSV Service

Subsidie voor ontwikkeling loodalternatieven

8790
21 apr 2009

De overheid stimuleert de ontwikkeling van alternatieven voor vislood door specifieke subsidies beschikbaar te stellen. Het gaat om het ontwikkelen van alternatieven van materialen als gietijzer, steen en mogelijk tin, voor met name de zee(sport)visserij, de karpervisserij en de visserij met kunstaas. Inschrijvingen voor deze subsidie dienen uiterlijk eind juni ingeleverd te zijn

De subsidie voor deze ontwikkeling wordt beschikbaar gesteld door het subsidieprogramma Innovatie Kaderrichtlijn Water. Voor de tweede tender in 2009 is 40 miljoen euro voorzien. Naast decentrale overheden en onderzoeksinstellingen kunnen in deze tender ook marktpartijen, dus ook hengelsportfabrikanten, projectvoorstellen indienen. De voorkeur gaat uit naar projectvoorstellen die in brede samenwerkingsverbanden tot stand zijn gebracht. De deadline is eind juni, dus wees er op tijd bij.

Meer weten? Neem direct contact op met Sportvisserij Nederland, projectleider Niels Brevé.

Klik hier voor meer informatie (website Senter Novem)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.