HSV Service

Boze visser gooit agent in het water

8103
22 apr 2009

Bron: webregio.nl. ALKMAAR - Een 37-jarige man uit Heerhugowaard gooide dinsdagmiddag uit woede een agent in het water, omdat hij niet mocht vissen langs de Steve Bikoweg in Alkmaar.

Kort daarvoor had de agent tegen de man gezegd dat hij moest vertrekken, omdat er een visverbod geldt op die plek. De agent vroeg de man zich te legitimeren, maar had alleen zijn vispas bij zich.

De visser begon beledigingen te uiten in de richting van de agent en wilde niet zijn volledige gegevens afgeven. Hij begon zijn spullen in te pakken, maar deed dit dermate langzaam dat de agent aangaf over tien minuten terug te komen en verwachtte de man dan niet meer aan te treffen. De Heerhugowaarder gooide de agent hierop in het water.

Toen de agent uit het water wilde klimmen sloeg de man hem in het gezicht. De man werd opgepikt door twee mannen in een motorboot en verdween. Hij kon echter achterhaald worden en werd dezelfde middag aangehouden in zijn woonplaats en overgebracht naar het politiebureau in Alkmaar.

Bron: webregio.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.