HSV Service

Overlast Maasplassen resulteert in zes bekeuringen

6439
25 mei 2009

Bron: limburgsecourant.nl. ROERMOND - De politie heeft in zaterdagmiddag van twee tot acht uur in totaal zes bekeuringen opgemaakt voor diverse overtredingen tijdens controles in het kader van het Maasplassenproject.

Hiermee wordt de overlast aangepakt op rond de Maas en Maasplassen die ontstaat als gevolg van illegaal kamperen, nachtvissen, vuurtje stoken en het dumpen van afval. In totaal werden 55 personen gecontroleerd.

De bekeuringen waren voor vissen met verboden aas in Wanssum en Well, vuurtje stoken in Mook en driemaal vissen met twee hengels in Heijen. Er werden geen aanhoudingen verricht.

De controles vinden plaats in aanvulling op de al eerder door de beheerders genomen maatregelen om overlast te voorkomen c.q. te beperken zoals het instellen van een nachtelijk visverbod op de Maas en Maasplassen, het plaatsen van omheiningen en bordjes verboden toegang en het maken van greppels en het plaatsen van verkeersborden.

Bron: limburgsecourant.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.