HSV Service

Kom met je vereniging naar het WK!

5949
13 jul 2009

Ben je als hengelsportvereniging op zoek naar een leuke activiteit voor de bij jouw HSV aangesloten leden? Kom dan met zijn allen op 5 en 6 september naar het WK in Almere!

Een bezoek aan het WK is natuurlijk bijzonder interessant voor de wedstrijdvissers van een vereniging, die zo de gelegenheid krijgen om de kunst af te kijken van de wereldtop. Maar ook voor de jeugdleden is er genoeg te zien en te doen bij het WK in Almere.

Speciaal voor hen is het Stekkieterrein opgezet waar ze onder meer aan diverse workshops en clinics kunnen deelnemen, zich kunnen inschrijven voor een rondleiding op het WK-parcours en Vis TV presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal kunnen ontmoeten.

Kortom: voor ieder wat wils!

Als vereniging zou je bijvoorbeeld een bus kunnen huren om gezellig met zijn allen naar Almere af te reizen. Het is ook goed mogelijk om per openbaar vervoer naar het WK te komen. Almere is prima te bereiken per trein en vanaf Almere CS is er op vertoon van je VISpas gratis busvervoer naar het WK-terrein.

Noteer dus vast in je agenda: zaterdag 5 en zondag 6 september naar het WK zoetwatervissen in Almere.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide