HSV Service

Toys for (Big) Boys

5973
17 sep 2009

Als in en rond de fraaie Marina van Stellendam in het weekend van 26 en 27 september a.s. zowel de Fair for Lure & Fly als het evenement Zeehengelsport Totaal zich gelijktijdig gaan afspelen, valt daar voor de bezoekers veel te genieten.

Niet alleen op het informatieve vlak -er zijn in Stellendam meer dan 110 standhouders die hun producten en/of diensten aanbieden- maar ook op het gebied van entertainment.

Juist wat dit aspect betreft, onderscheiden deze beide onder één dak en voor dezelfde prijs te bezoeken evenementen zich namelijk van andere al dan niet specialistische hengelsportbeurzen. Demonstraties en instructie, proefvaarten, praktisch alles is mogelijk en daarmee heeft organisator Hengelsporthuis.com slechts één doel voor ogen: de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen, die werkelijk bol staat van beleving.

Deze beleving zal overigens niet alleen direct gerelateerd zijn aan de sportvisserij, maar ook aan het ‘jongetje ‘ (of meisje!) dat wij allemaal toch nog een beetje in ons hebben…

Want wie wil niet eens een keer in een helikopter de Haringvlietsluizen, de visserijhaven van Stellendam en het uitgestrekte Haringvliet zelf van bovenaf bewonderen, of met een heuse ‘powerboat’ de grenzen van snelheid opzoeken?

Op het terrein van de Marina is plaats ingeruimd om (tegen betaling) een helikoptervlucht te maken. En dat belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Daarnaast zal Honda Nederland haar ‘Power of Dreams’ powerboat meenemen naar Stellendam. Die ‘Power of Dreams’is een echte raceboot, zeg maar de Formule I van het powerboatracen. De spectaculaire beelden van dergelijke races zult u in de regel alleen op TV kunnen zien, maar in Stellendam zijn er bezoekers die deze ongelooflijke power in levenden lijve zullen mogen ervaren.

Eenmaal per uur wordt door Honda Nederland namelijk een bezoeker uitgeloot, die samen met powerboatcoureur Gunther het ultieme gevoel gaat beleven van extreme snelheid. Met een visboot zullen dergelijke snelheden vanzelfsprekend nooit worden behaald, maar de kick die deze power geeft, zullen de gelukkige bezoekers die mogen meevaren niet snel vergeten. Met recht Toys for (Big) Boys dus, al heeft de ervaring inmiddels uitgewezen dat stoere mannen maar al te vaak aan de kant blijven staan, terwijl dappere dames probleemloos de kick wensen te ondergaan…

Vergeet niet om u direct bij entree van het evenement te melden bij de stand van Honda Nederland, zodat u mee doet aan deze verloting. Wie weet bent u één van de 16 gelukkigen, die deze unieke kans tijdens dit weekend wordt geboden.
Wederom een reden om het weekend van 26 & 27 september a.s. alvast met rood aan te kruisen in uw agenda!

Kijk voor meer actuele informatie over de evenementen Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal op www.hengelsporthuis.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.