HSV Service

Helicopters en muziek in Stellendam

6730
22 sep 2009

Zowel de Fair for Lure & Fly als Zeehengelsport Totaal staan bij bezoekers en standhouders bekend vanwege de gezellige en ongedwongen sfeer. Er is zowel binnen als buiten veel te zien en er zijn talrijke activiteiten bij te wonen, waarbij je aan vele bovendien nog actief kunt meedoen ook.

Pekel zorgt voor feest

Dat maakt beide evenementen tot meer dan beurzen in de gebruikelijke zin van het woord. Stellendam wordt een waar ontmoetingspunt, in een uitermate feestelijke sfeer.

Om die feestvreugde nog wat te verhogen, heeft organisator Hengelsporthuis.com de folkgroep PEKEL gecontracteerd. Op beide beursdagen zullen deze musici tussen 12.00 en 15.00 uur hun vrolijke muziek ten gehore brengen.

Pekel bestaat uit John Bazuinen, Peter Moree, Erno Korpershoek en Theo Schuurmans en speelt Nederlandse folk. In hun opvatting van die traditionele muziek zijn echter heel veel andere invloeden merkbaar. Amerikaanse Cajun bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook de bekende Irish folk, waarvan zo vele Nederlandse en Vlaamse vissers bij hun bezoek aan het Groene Eiland in de pubs zo genieten.

Wilt u meer weten over PEKEL en hun muziek: www.pekelfolk.com

Vliegen boven vliegvissers met Prince Helicopters

Menig sportvisser droomt er vast wel eens van met een helikopter naar een ongerept gebied gebracht te worden om daar ongestoord te kunnen vissen. In afgeleken streken in o.a. Rusland, Canana, Alaska en Pategonië is zo’n helikopter een heel gewoon vervoermiddel, maar in ons zo druk bewoonde landje stap je toch niet zo gauw in zo’n wentelwiek, op weg naar dat mooie snoekbaarstaludje of veelbelovende wrak.

In het weekend van 26 en 27 september a.s. zal in de bedrijvige Marina van Stellendam bij de de evenementen Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal die ongerepte rust ook niet gevonden worden. Maar het gezamenlijke motto van deze evenementen is nu eenmaal ´Only for Pro´s´ en daarom biedt Prince Helicopters de unieke mogelijkheid van een helikoptervlucht boven het evenemententerrein en het aangrenzende Haringvliet.

-> check de lift-off (video)!

Tijdens zo´n vlucht ziet u niet alleen de activiteiten in en rond de Marina, maar ook de weidse omgeving van Haringvlietdam, zee, polder en duinen. Een schitterende ervaring die u al vanaf € 30, - per persoon kunt beleven!

De helikopter is zowel zaterdag als zondag te vinden op de pier tegenover het havenkantoor en zal daarvandaan rondvluchten maken.

De Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal worden komend weekend (26 en 27 september a.s.) gehouden in de Marina van Stellendam.

Kijk voor actuele informatie over deze beide topevenement onder één dak op www.hengelsporthuis.nl

Bron: Hengelsporthuis.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide