HSV Service

Vis TV breekt record

10600
24 sep 2009

Ed en Marco zijn inmiddels druk met de opnames van het aankomende seizoen, dat begin 2010 zal starten. En dat is maar goed ook, want Vis TV 2009 heeft werkelijk alle kijkcijferrecords gebroken.

Gemiddeld keken meer dan 200.000 mensen per uitzending, en dat is nog niet eerder voorgekomen. Het duo schijnt dus toch iets goed te doen...

Vis TV 2010

Het is nog even wachten, maar de opnames zijn al in volle gang. Het komende Vis TV seizoen, dat naar verwachting in februari of maart weer zal starten, wordt weer zeker de moeite waard. Ed & Marco gaan onder meer op winde vissen in de Lek, snoek en ruisvoorn vangen in Botshol en karperen in de Beemster.

Tegen die tijd uiteraard meer informatie op deze website!

Uitzending gemist?

Heb je een Vis TV uitzending gemist of wil je ze gewoon nog een keer kijken? Dat kan hierrrrr... Ook de afleveringen van seizoen 2008 - Vis TV De Missie kun je terugzien.

DVD's

Het is natuurlijk ook mogelijk om de heren topvissers op DVD in eigen huis te halen. -> Bestel de DVD's van diverse seizoenen hier!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide