HSV Service

Hengelaars zetten zondag deuren open

4325
09 okt 2009

Bron: Stadskrant Veghel. VEGHEL – Ze hebben er een tijdje op gewacht, sterker nog: zo’n tien jaar! Maar komend weekeinde is het dan zover. Dan neemt Hengelsportvereniging Veghel haar nieuwe clubhuis in gebruik.

(foto: Total Fishing, Veghel)

Het nieuwe gebouw staat pal aan de visvijver aan ’t Ven in Veghel. Zondag is er een open dag met allerlei demonstraties en activiteiten.

De officiële handelingen zijn zaterdag: dan opent burgemeester Ina Adema het nieuwe gebouw. Zondag houdt de Veghelse hengelsportvereniging tussen 12.00 en 17.00 uur een open dag en dan zijn zowel leden als niet-leden van harte welkom.

“We staan dan iedereen te woord over alles dat met onze vereniging of met vissen te maken heeft”, belooft HSV-voorzitter Chris Jansen. Ook zijn er demonstraties (bijvoorbeeld met werphengel, vaste hengel en feeder) en bezoekers kunnen meedoen aan kleine wedstrijdjes. “Dus ook niet-leden kunnen aan het water plaatsnemen.

Nieuwe leden zijn bovendien welkom, hoe meer hoe liever!” HSV Veghel heeft momenteel een ledenbestand van 600 leden, waarvan ruim 20% jonger is dan 18 jaar. Het ledenaantal is al jaren stabiel, maar groeide het laatste jaar wel weer iets. Het hele jaar door houdt de club wedstrijden: van begin april tot eind november, voor zowel senioren als jeugd. Komend jaar wil de club zelf scholen gaan aanschrijven om leerlingen de kans te geven kennis te laten maken met de hengelsport.

Bron: Stadskrant Veghel

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.