HSV Service

Trailers: Catching the impossible - deel 4, 5 en 6

5377
05 nov 2009

In navolging op de vorige drie afleveringen van 'Catching The Impossible', van de makers van 'A Passion for Angling' komen onze Britse overburen nu met afleveringen 4 t/m 6 van deze topserie over sportvissen in het zoetwater van Groot Brittannië.

De serie bestaat uit 9 afleveringen. Deel 4, 5 en 6 zijn inmiddels beschikbaar, waarvan je hieronder de trailers alvast kunt bekijken. Net als het veelbesporken 'A Passion for Angling' en de vorige delen van 'Catching the Impossible' bevat ook deze serie fantastische (onderwater)beelden. De DVD' met de eerste 3 afleveringen en afl 4-6 zijn inmiddels verkrijgbaar. Er volgt logischerwijs nog een DVD met 3 afleveringen. Er is meer dan 5 jaar gewerkt aan het beeldmateriaal.

Meer informatie is te vinden op www.catchingtheimpossible.info.

Programme 4 - A Sport for all Seasons

Exploring our four seasons provides endless variety and excitement for an array of famous anglers who enjoy catching some big fish too.

Programme 5 - Going Against the Flow

Een portret van de beroemde Hampshire Avon van de bron tot aan zee, met onder meer forel en zalm, barbeel en voorn, en karper en harder samen op reis.

Programme 6 - A Winter’s Gift

Koud weer maakt vaak de mooiste landschappen maar geeft de visser ook de beste sportvismogelijkheden in het jaar, inclusief vlagzalm, kopvoorn, barbeel, baars, snoek en snoekbaars.

 

 

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.