HSV Service

Vishengels voor logeerhuis

6427
02 feb 2010

REGIO/OLDEBROEK - Hengelsportvereniging “de Poepenkolk” schenkt logeerhuis ’t Hart van de Vader een visvergunning voor het 2010 en een 8 tal complete vishengels.

Kinderen en vooral de jongens zijn erg blij met deze gift. Ze kunnen eigenlijk niet wachten tot de dooi invalt en er weer gevist kan worden in de gracht.

Na overleg tussen hengelsportvereniging de Poepenkolk en Oko Oldebroek kwamen zij tot de conclusie dat dit mogelijk was. Oko schenkt via shimano Nunspeet 8 complete hengel setjes en de Poepenkolk schenkt de vergunning voor de hele groep.

’t Hart van de Vader bied kinderen met een beperking in het gedrag een logeerweekend of vakantie aan. In deze dagen worden diverse activiteiten aangeboden. O.a. vissen met de kinderen. Soms is het zo mooi om te zien als een kind met ADHD die eigenlijk niet stil kan zitten, zo geconcentreerd is op een dobber dat hij daar eventjes heel rustig van wordt. ’t Hart van de vader is de poepenkolk dankbaar voor de gift en de kinderen hopen op veel visplezier.

Bron: locomediagroep.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide