HSV Service

Visplanner verder verbeterd

6792
12 feb 2010

De software van visplanner.nl is verder verbeterd en ook de gegevens van de waterkaart zijn geactualiseerd. Er zijn diverse bugs opgelost, en een paar aanpassingen gemaakt aan de werking van de site.

Hierdoor is het makkelijker om de gewenste wateren en sportvisplekken op te zoeken. En inmiddels staat 94% van al het water uit de lijsten van viswateren online. In maart zal dit uitgebreid worden naar 97%.

Wat kan ik zoal met Visplanner?

  • Snel zien waar ik mag vissen. Met de komst van de nieuwe Visplanner is het heel eenvoudig geworden om op kaart te zien waar je met een VISpas mag vissen. Ook de wateren uit de Kleine Lijst van Viswateren, behorende bij de Kleine VISpas, kun je bekijken.
  • Hengelsportzaken vinden. Via de Visplanner kun je in één oogopslag kunt zien waar je in heel Nederland hengelportspullen kunt kopen. Met twee muisklikken plan je ook nog 's op basis van je eigen postcode de snelste route ernaar toe. Hoe simpel kan het zijn.
  • Trailerhellingen vinden. Met de komst van de nieuwe Visplanner is het meteen heel eenvoudig geworden om een geschikte trailerhelling te vinden om je visboot te water te laten. Op Visplanner vind je er meer dan 600!
  • Overige visvoorzieningen. Daarbij zijn op de Visplanner ook allerlei visvoorzieningen zoals trailerhellingen, steigers, bootverhuur, forelvijvers en hengelsportwinkels aangegeven. Bij veel wateren is ook een foto opgenomen die je een eerste indruk van het viswater geven.

 
Snel de Landelijke Lijst van viswateren zien


Mooi overzicht van trailerhellingen in Nederland


Eenvoudig en snel hengelsportwinkels in de buurt opzoeken


Maar ook visvijvers, visstekken, routebeschrijvingen, foto's en meer zijn op www.visplanner.nl te vinden!

-> Naar de Visplanner

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.