HSV Service

1e selectie bootvissen 2010

4675
15 mrt 2010

Op zondag 14 maart is de selectie bootvissen 2010 weer van start gegaan. Verdeeld over 2 boten (Estrella en Trip Jr.) en op iedere boot 2 groepen, gingen 57 deelnemers de strijd aan. Doel is na 2 wedstrijden tot de beste 20 te behoren, omdat deze deelnemers met de 10 leden van de Nationale Selectie op 6 juni aan het Nederlands Kampioenschap mogen deelnemen. De 2e selectioe vindt plaats op 23 mei a.s. op de Oosterschelde.

Winnaar van deze dag werd Geerd de Bruijn van De Edelkarper met 2920 totaalpunten, op de voet gevolgd door Chris v.d. Vreede van dezelfde vereniging, met 2720 totaalpunten.

De uitslag is iets aangepast, omdat conform art. 15, lid c van het reglement bootvissen 2010 de deelnemers met vangst op alle boten max. het aantal punten mogen krijgen van het aantal deelnemers op de boot met het minste aantal deelnemers. Bij de selectie waren op de Trip Jr. aan beide kanten 14 personen geloot, maar aan babboordzijde waren slechts 12 personen aanwezig. Derhalve ontvangen de deelnemers op alle boten max. 12 klassementspunten en geen 14 klassementspunten.
De deelnemers zonder vangst en de afwezigen ontvangen 13 klassementspunten.

Klik hier voor het verslag en de aangepaste uitslag van deze dag.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide