HSV Service

Meld je jeugdleden aan!

4472
18 mei 2010

Er zijn nog steeds veel hengelsportverenigingen die alleen hun JeugdVISpas-houders en niet hun jeugdleden in HSV Ledenadministratie hebben opgenomen. Deze jeugdleden krijgen daardoor nog geen gratis Stekkie Magazine toegestuurd.

Daarom roept Sportvisserij Nederland verenigingen die hun jeugdledenbestand nog niet hebben aangeleverd bij de centrale ledenadministratie op om dit alsnog te doen.

Sportvisserij Nederland wil het liefst alle jeugdleden van het tweemaandelijkse Stekkie Magazine gaan voorzien. Want met dit recentelijk in een nieuw jasjes gestoken magazine leren jeugdleden over vissen, vistechnieken, visdocumenten en andere voor jeugd belangrijke zaken op hengelsportgebied.

Jeugdleden invoeren

Daarom is het van belang dat alle jeugdleden op de juiste wijze worden ingevoerd in de ledenbestanden, zodat alle vissende jeugd Stekkie Magazine krijgt thuisgestuurd en bekend wordt met www.stekkie.nl.

Hier is een korte handleiding te vinden hoe je als vereniging in vier stappen je jeugdleden invoert in HSV Ledenadministratie (kijk onder de kop 'Algemeen').

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.