HSV Service

Gratis vissen in Maarssen

8519
28 mei 2010

MAARSSEN - Zaterdag 29 mei mag iedereen gratis vissen in de meeste wateren in Maarssen, met de gratis dagvergunning van HSV Maarssen. De singels van Maarssen en Maarssenbroek, de Maarsseveense plassen, de Vecht, het Tienhovens kanaal en zelfs het Amsterdam-Rijnkanaal vallen onder deze actie.

HSV Maarssen stelt de vergunnning beschikbaar in het kader van "Nationale Hengeldag", die zoals ieder jaar traditioneel op de laatste zaterdag van mei wordt gevierd.

HSVM Voorzitter Herman Nagtegaal vertelt: "Op deze manier hopen we mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met onze prachtige hobby. Ook kun je als visser op nationale hengeldag eens een vriend of vriendin meenemen naar de waterkant, zonder dat daar meteen een vergunning voor gekocht moet worden. Mede dankzij onze zusterverenigingen de AUHV en de GWPU kan in bijna heel Maarssen gevist worden voor nul euro!"

De gratis dagvergunningen liggen klaar bij Sander's Hengelsport in Maarssen en bij Alberts Dierenspecialist in Maarssenbroek.

Bron: De Weekkrant

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.