HSV Service

Wie wordt er Nederlands Kampioen Kust?

3997
05 aug 2010

Heb je belangstelling om Nederlands Kampioen Kustvissen Junioren of Dames te worden? Op 30 oktober a.s. vindt het Nederlands Kampioenschap voor beide categoriën plaats in Westkapelle.

Bijgaand zie je een foto van het NK in 2009, toen het in Europoort werd gehouden.

Inschrijving voor de junioren is mogelijk indien je op 1 januari jl. minimaal 10 en maximaal 19 jaar was en voor de dames geldt een minimale leeftijd van 15 jaar per 1 januari jl.

Meer informatie tref je aan in de richtlijnen voor Junioren of de richtlijnen voor Dames en in de wedstrijdvoorschriften en het wedstrijdreglement.

Inschrijving bij de vereniging is mogelijk tot donderdag 7 oktober a.s. De kosten bedragen slechts 12,50 euro per deelnemer.

Na het NK vinden er nog 2 topcompetitiedagen plaats, waarna de coaches mede aan de hand van de uitslag bepalen wie er naar het Wereldkampioenschap 2011 in Italië (28 augustus-4 september) worden afgevaardigd.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide