HSV Service

Opruimactie pieren IJmuiden

2949
11 aug 2010

Zoals gebruikelijk houden sportvissers ook dit jaar weer een grote schoonmaakactie op en rondom de pieren van IJmuiden. Op vrijdag 27 augustus starten om 19.00 uur de opruimwerkzaamheden op de Noorden Zuidpier, het sluizencomplex van IJmuiden en langs het Noordzeekanaal.

Plastic, verpakkingsmateriaal, blikjes en soms zelfs hele barbecues: naarmate de zomer vordert en er meer dagjesmensen komen, neemt ook het afval op de pieren toe. Het is veel sportvissers een doorn in het oog.

Daarom slaan Sportvisserij NoordWest Nederland en enkele zeevisverenigingen de handen weer ineen om de pieren en andere bekende zeevisstekken in de omgeving van alle troep te ontdoen. Daarbij is de vrijwillige hulp van (veel) sportvissers van groot belang. Vele handen maken licht werk!

Leuk presentje

De coördinatie van de schoonmaak op de Noordpier wordt verzorgd door ZHSV Zeevissen.com (Gijs Schelvis ) en de IJmuider Zuidpier Zeevis Vereniging (Jan van de Bilt en Ron Gatowinas) doet de Zuidpier. Die van het sluizencomplex en Noordzeekanaal in IJmuiden is in handen van www.zeevistips.nl (Edo Lorist). Voor alle vrijwilligers die komen meehelpen heeft de federatieve commissie Zeevissen in samenwerking met de Sportvisserij NoordWest Nederland en Sportvisserij Nederland een leuk presentje klaar staan.

Aanmelden

Voor vragen of aanmelden: Gijs Schelvis 06-10872003 of mail naar zout@pos-sportvisserij.nl. Aanmelden kan ook via: www.zeevissen.com, www.zeevistips.nl, www.ijzzv.nl.

-> Lees dit bericht ook in het komende Visblad

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.