HSV Service

Controle op visserijwet

4564
17 aug 2010

Beuningen / West Maas en Waal, 16-08-2010 • Politieteam Beuningen, Maas en Waal heeft zondag tussen 08.00 uur en 14.00 uur op diverse plaatsen in haar werkgebied visserijcontroles uitgevoerd. In totaal werden bij de verschillende binnenwateren 25 vissers gecontroleerd, één kreeg er een bekeuring voor het vissen met drie hengels.

De agenten controleerden op naleving van de visserijwet, onder andere zijn vissers gecontroleerd op hun uitrusting en papieren.

In Boven-Leeuwen werden 10 vissers gecontroleerd, hier was een viswedstrijd aan de gang. Alles bleek in orde. Dit was ook het geval in Druten, Appeltern (aan de Noord Zuid) en Alphen (langs de Kerkdijk) waar twee, één en respectievelijk drie vissers werden gecontroleerd. Ook drie Duitsers die in Weurt aan de Waalbandijk visten, hadden alles op orde. In Deest vonden op twee locaties controles plaats, op de Waalbandijk op een krib en bij de Deestersteeg. Zes vissers werden hier nader gecontroleerd, onder hen was de enige overtreder.

Volgens de agenten reageerden sportvissers positief op hun controleactie.

Bron: politie.nl

-> Meer over de visserijwet en -regelgeving

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide