HSV Service

Online examen Cursus jeugdbegeleiding

4013
06 sep 2010

Je kunt als aankomend jeugdbegeleider nu ook je kennis testen aan de hand van 200 oefenvragen, een proefexamen en een online examen jeugdbegeleiding.

Tijdens de Cursus Jeugdbegeleiding leer je met groepen kinderen om te gaan, kinderen op hun gemak te stellen en ze te interesseren en enthousiast te maken voor de activiteiten die ze gaan ondernemen. Daarnaast maak je kennis met verschillende manieren om kinderen iets te leren. Om dat op een goede manier te kunnen doen moet je zelf natuurlijk minimaal beschikken over voldoende basiskennis en basisvaardigheden.

De Cursus Jeugdbegeleiding is een eendaagse cursus, bevat een huiswerkprogramma met examen en is in de uitvoering sterk interactief en gericht op de praktijk aan de waterkant en in de “klas”. Het huiswerkprogramma is nu nóg eenvoudiger te doen met het online cursusmateriaal, de online DVD en het online examen. Hier kun je je kennis uitgebreid toetsen en een proefexamen maken. Met een zilveren of gouden medaille ben je - in theorie - al een deskundig jeugdbegeleider.

De online cursusonderdelen bieden je als aankomend jeugdbegeleider een behoorlijke basiskennis. Om ook echt de stap naar de praktijk te maken kun je gratis bij Sportvisserij Nederland de eendaagse cursus volgen. Cursisten ontvangen van Sportvisserij Nederland een uitgebreid pakket aan materialen en privileges, zoals uitnodigingen voor regionale bijeenkomsten en beurzen en aanvullende ondersteuning bij het jeugdwerk.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide