HSV Service

Totaal uitslag Nationale Topcompetitie Zoetwatervissen 2010

7455
19 sep 2010

Jo Adriolo bewees vandaag zijn grote klasse door wederom een 1 in zijn vak te halen. Totaal behaalde hij 8 punten over 6 beste wedstrijden en werd daarmee de terechte winnaar bij de Senioren, gevolgd door Ton Post (ook vakwinnaar vandaag) met 10 punten meer, t.w. 18 klassementspunten en Chistian Surquin (vandaag de totaalwinnaar) met 23 punten.

Ook Sjors Milder kon bij de Beloften U22 ondanks een 10 in de daguitslag de zege niet ontgaan. Met 18 klassementspunten eindigde hij boven Tim van Scherrenburg en Niels Gronouwe, beiden met 23 punten.

Bij de Junioren U18 was het heel spannend, omdat de 3 besten van de uitslag over 7 wedstrijden alledrie kans hadden op de zege. Jeffrey kon dankzij de dagwinst de strijd in zijn voordeel beslissen. Hij behaalde in totaal 15 klassementspunten, gevolgd door Lucien de Rade en Dylan Oomen (beiden 17 klassementspunten).

Klik hier voor de daguitslag

Klik hier voor de totaal uitslag

Klik hier voor het verslag van de 8e wedstrijd

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide