HSV Service

Vierde vereniging live: De Leede uit Warmond

6548
10 feb 2011

Na HSV It Stikelbearske uit Wijnjewoude, HSV De Brasem uit Dalfsen en de NNVV uit Assen is zojuist de vierde professionele verenigingswebsite via Mijnhengelsportvereniging.nl live gegaan. Het gaat om Hengelsportvereniging De Leede uit Warmond.

Na goed werk door onder meer Jacques en Peter Slats en Peter Duijnhoven is een mooie site ontstaan. Je vindt er van alles, zoals het laatste verenigingsnieuws (maar ook het nieuws van de federatie NoordWest Nederland), aankomende evenementen, een wedstrijd-agenda inclusief uitslagen, alles over het lidmaatschap, het viswater van De Leede, een uitgebreid onderdeel voor de jeugdige vissertjes, mooie foto's en nog veel meer.

Check: http://hsvdeleede.mijnhengelsportvereniging.nl/ om de site te bekijken, die ook bereikbaar is via www.hsvdeleede.nl.


Een uitgebreid onderdeel voor vissende kids.


Snel en eenvoudig lid worden van deze leuke, actieve vereniging.

De Leede is één van de 17 pilotverenigingen waarmee Sportvisserij Nederland de unieke en gratis service Mijnhengelsportvereniging.nl ontwikkelt, test en verbetert.

Een aantal modules is op dit moment nog in ontwikkeling en wordt op korte termijn opgeleverd. De komende weken zullen eerst nog meer pilotverenigingen live gaan.

-> Check de voordelen van een website via Mijnhengelsportvereniging.nl of kijk welke verenigingen er op dit moment al mee werken.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.