HSV Service

Samenwerking Het Visblad en De Sportfisker

6165
14 feb 2011

Hét Visblad en De Sportfisker bundelen vanaf dit jaar de krachten. Dit Friese hengelsportmagazine van negen verenigingen verschijnt deze maand voor het eerst als speciale bijlage in Hét Visblad.

Deze constructie waarin het clubblad samen met Hét Visblad verschijnt is ook beschikbaar voor andere verenigingen.

De Sportfisker verscheen hiervoor dertien jaar lang vier keer per jaar als los verenigingsblad van negen Friese hengelsportverenigingen. Dit blijft in de samenwerking met Hét Visblad ongewijzigd, met het verschil dat het nu vier maal als extra bijlage van de laatste titel uitkomt. Deze maand vindt de aftrap van deze samenwerking plaats.

Het bundelen van de krachten heeft als voordeel dat de redactie van De Sportfisker nu ook gebruik kan maken van de diensten van Publishing House – de opmaak is dan ook opgefrist – en de lezers vier keer per jaar gratis Hét Visblad ontvangen.

Een aanvullend abonnement nemen

Daarmee zijn ze vier keer per jaar verzekerd van 68 pagina’s vol visplezier, met daarin o.a. het belangrijkste visnieuws uit Nederland, vistechnische roofvis-, witvis-, karper-, zeevis- en vliegvisartikelen, de beste stekken uit de VISpas, de nieuwste hengelsportproducten en nog veel meer!

Het is daarbij ook mogelijk om een speciaal aanvullend abonnement op Hét Visblad te nemen, zodat je iedere maand op de hoogte blijft. Van lezers van de Sportfisker die al op Hét Visblad waren geabonneerd, wordt het abonnement automatisch omgezet naar deze aangepaste abonnementsconstructie.

De combinatie van je eigen clubblad in combinatie met Hét Visblad is ook voor andere hengelsportverenigingen een optie. Er zijn namelijk volop mogelijkheden om als vereniging Hét Visblad aan je leden aan te bieden tegen interessante prijzen en tegelijkertijd het eigen clubblad van een positieve en professionele impuls te voorzien. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem dan voor meer informatie contact op met Onno Terlouw of Robert de Wilt.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.