HSV Service

Nieuwe Nationale Topcompetitie Feeder

6881
17 feb 2011

Zoals al eerder aangekondigd, start Sportvisserij Nederland dit jaar met een Nationale Topcompetitie Feeder. Mede door verzoeken van sportvissers hiertoe, maar ook in verband met het nieuwe Wereldkampioenschap Feeder, dat dit jaar voor het eerst in Italië zal plaatsvinden.Het WK vindt van 28 augustus t/m 2 september plaats in Montemolino.

De ploeg hiervoor is door de technische staf van Sportvisserij Nederland geselecteerd uit de beste 50 deelnemers van het NK Vrije Hengel 2010.

Selectie via 4 wedstrijden

Om een goede selectie van wedstrijdvissers mogelijk te maken voor het Wereldkampioenschap Feeder, wordt de Nationale Topcompetitie Feeder in het leven geroepen. Hiertoe zullen 4 wedstrijden worden georganiseerd, waarvan de 3 beste resultaten tellen.

Afhankelijk van het aantal ingeschreven licentiehouders (maximaal 150 personen), zullen er 3, 4 of 5 vakken worden uitgezet (voor het gehele seizoen hetzelfde aantal).

Tevens zijn de deelnemers verplicht deel te nemen aan de federatieve voorselectie Feeder. Dit resultaat telt echter niet mee voor het klassement van de Topcompetitie Feeder.

Data en parkoersen

De wedstrijden worden op de volgende data en locaties gehouden:

  • Zondag 26 juni – Pr. Margrietkanaal bij Kootstertille
  • Zondag 10 juli – Kanaal Gent-Terneuzen, ten noorden van Westdorpe
  • Zaterdag 5 en Zondag 6 november – Amsterdam-Rijnkanaal bij Tiel
Licentie / dagdeelnemers

Voor deze Nationale Topcompetitie dient een licentie te worden aangeschaft, waarvan de kosten € 30,-- bedragen. Per wedstrijd betalen licentiehouders € 17,50. Totaal derhalve € 100,-

Dagdeelnemers kunnen, afhankelijk van de ruimte bij de parkoersen, inschrijven voor één of meer wedstrijden; de kosten hiervan bedragen € 22,50 per wedstrijd.

Prijzen:

Per wedstrijd

Per wedstrijd zijn er geldprijzen voor alle vakwinnaars. Ingeval van 3 vakken, zijn de geldprijzen voor de nr. 1 € 250,-, nr. 2 € 200,- en nr. 3 € 150,-. Indien er ook nog een 4e en 5e vak komen (afhankelijk van het aantal licentiehouders) zijn vervolgens de geldprijzen € 100,- en € 50,- voor de nrs. 4 en 5.

Eindprijzen

Voor de beste 3 van het totaal klassement zijn er, naast de ereprijzen, wederom geldprijzen, t.w. 1e prijs € 750,-, 2e prijs € 500,- en 3e prijs € 300,-

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

Klik hier voor het Wedstrijdreglement

Klik hier voor het inschrijfformulier

Klik hier voor de brief met gegevens bij het formulier

Klik hier voor het internationale reglement

Nadere Informatie

Alle deelnemers van het NK Vrije Hengel 2010 ontvangen eind februari deze informatie thuis. Tevens wordt de informatie per mail aan de deelnemers van de Nationale Topcompetitie Zoet verstuurd.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.