HSV Service

Inschrijving Topcompetitie Feeder

5551
14 mrt 2011

Afgelopen maand publiceerden wij de start van de nieuwe Nationale Topcompetitie Feeder. Inmiddels hebben de deelnemers van afgelopen jaar de gegevens ontvangen. Ook voor andere belangstellenden staat de inschrijving open.

Wie zich wil meten met de beste feedervissers van het land, leuke geldprijzen wil winnen én daarnaast aan het eind van de competitie geselecteerd wil worden voor het WK Feeder dat in 2012 in België zal plaatsvinden, kan zich nu inschrijven voor deze Topcompetitie.
Als belangrijke extra bepaling geldt dat de deelnemers aan de Topcompetitie Feeder verplicht zijn deel te nemen aan de federatieve voorselectie feeder. Voor de lijst met wedstrijden, zie onder wedstrijden op onze site, onder federatieve voorselecties 2011.

Klik hier voor nadere gegevens

Klik hier voor het inschrijfformulier

Algemene voorwaarden TC Feeder

Wedstrijdreglement TC Feeder

Internationale wedstrijdreglement

Voor dagdeelnemers is het eventueel mogelijk aan één of meer wedstrijden deel te nemen. In mei wordt duidelijk hoeveel personen hebben ingeschreven als licentiehouder (max. 150). Afhankelijk van de parkoersen (kan) kunnen dan (een beperkt aantal) dagdeelnemers meedoen. Zodra hierover meer duidelijkheid is, zullen wij indien van toepassing de inschrijfformulieren op deze site plaatsen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.