HSV Service

Grote controle milieuovertredingen

5161
11 apr 2011

APELDOORN - Het Groennetwerk Apeldoorn en het Groennetwerk Noord Veluwe hebben zaterdag in samenwerking met de politie en de Koninklijke Marechaussee in de buitengebieden van de gemeenten Apeldoorn, Voorst en Brummen en in het buitengebied van de hele Noord Veluwe een zogenaamde 'Milieu-handhavingdag' gehouden.

Tegen 38 personen werd proces-verbaal opgemaakt, onder andere voor het illegale kappen van een houtwal, het vissen met levend aas, het verbranden en dumpen van afval zowel door particulieren als door bedrijven en het rijden met een motorvoertuig in gebieden waarin dit niet is toegestaan. Van alle personen die werden gecontroleerd, kregen er 22 een waarschuwing, variërend voor het vissen zonder een vispas tot het blokkeren van een inrit in natuurgebieden, met het oog op brandweer en andere hulpverleners.

Bron: De Stentor

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide