HSV Service

Fotowedstrijd hengelsporthoofdstad

6257
07 jul 2011

Hoogezand-Sappemeer is hengelsporthoofdstad van Nederland. Daarom geeft de gemeente nu vissers (en andere bewoners) de kans fantastische prijzen te winnen door een originele foto te maken van een visstek in de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Alles mag, mits de foto maar in de gemeente Hoogezand-Sappemeer is genomen.

De foto’s moeten worden ingezonden voor 1 maart 2012. Een deskundige jury onder voorzitterschap van wethouder Frans Luijckx beoordeelt alle foto’s. Niet de grootste vis, maar de meest originele inzendingen winnen fantastische prijzen, waaronder een Wii met visspel en een ballonvaart voor twee personen.

Meedoen?

De deelnemers kunnen de foto mailen naar hengelsporthoofdstad@hoogezand-sappemeer.nl of sturen naar: Fotowedstrijd gemeente Hoogezand-Sappemeer, afdeling OEW, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand. Vergeet daarbij niet te vermelden: naam, adres, woonplaats, leeftijd, telefoonnummer, e-mail en de visstek waar de foto is genomen. Er zijn twee deelnamecategorieën: jeugd tot en met 15 jaar en volwassenen vanaf 16 jaar.

Hengelsporthoofdstad

Hoogezand-Sappemeer is op 31 maart 2011 op de Visma uitgeroepen tot Hengelsporthoofdstad van het jaar. Met het Zuidlaardermeer, de Gorechtparkvijver en het Winschoterdiep als belangrijkste trekpleisters heeft Hoogezand-Sappemeer aantrekkelijke mogelijkheden voor een breed publiek. De gemeente heeft bovendien een goede ‘hengelsportinfrastructuur’ door een bloeiend verenigingsleven en vele voorzieningen voor de hengelsporter. De hele titelperiode zal de gemeente Hoogezand-Sappemeer verschilllende activiteiten organiseren die passen bij deze titel.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.