HSV Service

Live visserij-overleg Tweede Kamer meekijken!

8840
15 sep 2011

Zoals u weet behartigt Sportvisserij Nederland de belangen van alle sportvissers ook via de politiek. Tot in de Tweede Kamer stellen we via de volksvertegenwoordigers zaken aan de orde die de sportvisserij raken.

Aanstaande donderdagavond 15/9/2011 vergadert de commissie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie over het visserijbeleid in Nederland. Staatsecretaris Henk Bleker, verantwoordelijk voor o.a. visserij komt dan samen met de volksvertegenwoordigers vanuit de politieke partijen.

Tijdens dit algemeen overleg van deze commissie worden door de volksvertegenwoordigers vragen gesteld over het gevoerde beleid en voorstellen gedaan die op democratische wijze worden aangenomen of afgewezen. De voor ons belangrijke onderwerpen als actief biologisch beheer, beheersvisserijen, aal, visstandbeheercommissies en visstroperij staan op de agenda. Het is best interessant om eens te kijken hoe dit in de praktijk in z’n werk gaat.

Via deze link kunt u vanaf 19:15 deze commissievergadering live volgen. Kies voor de Groen van Prinsterzaal.

Hier kunt u de agenda van de vergadering bekijken.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.