HSV Service

Nieuwe gezichten bij Sportvisserij Oost-Nederland

6078
03 nov 2011

Het bestuur van Sportvisserij Oost-Nederland is dit jaar versterkt met twee nieuwe gezichten: secretaris Gerrit Sloot en penningmeester Matthijs Gerrietsen.

Hierbij stellen zij zich kort aan de sportvissers in de regio voor.

Gerrit Sloot

“Sinds mei ben ik actief als secretaris bij Sportvisserij Oost-Nederland. Als sportambtenaar bij de gemeente Haaksbergen kwam ik in 1974 bestuurlijk voor het eerst werkelijk in contact met de hengelsport. Eerst vanuit mijn werk, later als bestuurslid en voorzitter van HSV Haaksbergen en als bestuurslid visdocumenten en controle bij Sportvisserij Nederland.

Daarnaast ben ik tot op heden secretaris van de Beheerseenheid Twenthekanalen. In 2009 ben ik bij Koninklijk Besluit benoemd tot lid van de Kamer voor de Binnenvisserij.”

Geweldige vrijetijdsbeleving

“Het vissen is een tak van vrijetijdsbeleving om op een geweldige manier met de natuur en alles wat daar mee te maken heeft in contact te komen. De hengelsport wordt steeds meer gewaardeerd en krijgt de plek die het verdient binnen onze samenleving. De geweldige groei van het aantal leden ondersteunt dit. Met zijn allen moeten wij de ingeslagen weg voortzetten en de sportvisserij nog nadrukkelijker op de kaart zetten.”

Matthijs Gerrietsen

“De functie van penningmeester binnen het bestuur van Sportvisserij Oost-Nederland vormt voor mij een uitdaging. Binnen de georganiseerde hengelsport wil ik me inzetten voor de belangen van onze grote hengelsportachterban en tevens een positieve bijdrage leveren aan een verdere professionalisering van de organisatie.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer van een hengelsportgerelateerde onderneming. Binnen de hengelsport heb ik reeds jarenlange ervaring opgedaan in de besturen van hengelsportvereniging De Brasem Dalfsen en het Regionaal Viswaterbeheer IJssel-, Vechten Zwartewaterdelta.”

Commissieleden gevraagd

Voor het versterken van onze wedstrijdcommissie zoeken wij drie nieuwe leden. De voornaamste activiteiten binnen de wedstrijdcommissie zijn het organiseren van de verschillende selectiewedstrijden (individueel, korpsen, feedervissen en drie jeugdcategorieën). Deze selecties gaan vooraf aan de plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Naast de selectiewedstrijden wordt eind september een prijzenwedstrijd van onze federatie georganiseerd voor de senioren en de jeugd. Kijk voor meer informatie op onze website www.sportvisserijoostnederland.nl

Heb je interesse om als vrijwilliger in de wedstrijdcommissie aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail of bel 0572-363370.

Bron: Sportvisserij Oost-Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide