HSV Service

Online Cursus controle sportvisserij

8869
29 feb 2012

Verenigingscontroleurs kunnen de Cursus controle sportvisserij nu voor een groot deel online voorbereiden! Via de Verenigingsservice is het schriftelijke cursusmateriaal te downloaden. Daarnaast kun je nu ook diverse casussen, zoals die tijdens de praktijkcursus aan bod komen, online bekijken. Deze korte instructiefilmpjes laten zien hoe je eigen gedrag als controleur een controlesituatie kan beïnvloeden.

Sportvisserij Nederland organiseert jaarlijks door heel Nederland de Cursus Controle sportvisserij. Dit is een eendaagse cursus, speciaal bestemd voor controleurs van hengelsportverenigingen. Je maakt tijdens de cursus kennis met het stelsel van sportvisdocumenten en de sociale vaardigheden bij controle aan de waterkant.

Online trainen en thuis examen doen = meer tijd voor de praktijk!

Doordat je nu online oefenvragen kunt maken en een examen kunt afleggen, kunnen we tijdens het praktische deel van de cursus meer tijd besteden aan de praktijk van het controleren aan de waterkant. Wanneer je voor het examen slaagt, krijg je een “gouden medaille” en heb je een degelijke theoretische kennis van de controle sportvisserij.

En dan de praktijk!

Tijdens het praktisch deel van de Cursus controle sportvisserij leer je vooral wat je als “ambassadeur van de vereniging” zelf kunt doen om in de praktijk de controle op een soepele, voor alle betrokkenen prettige manier te laten verlopen. En natuurlijk leer je hierbij ook je theoretische kennis toe te passen. Een paar voorbeelden van praktijksituaties, die je ook tijdens de cursus zou kunnen verwachten, kun je hier bekijken.

Dus ben je online voor je theorie geslaagd? Geef je dan hier op om de Cursus controle sportvisserij namens je hengelsportvereniging te volgen bij Sportvisserij Nederland!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.