HSV Service

Inschrijving NK Clubs Zoetwatervissen

5534
05 mrt 2012

De inschrijving voor het NK Clubs is geopend. Wil uw vereniging graag met 2 junioren en 3 senioren de krachten meten met andere verenigingen in Nederland, schrijf u dan in. Dit jaar zal het NK plaatsvinden op zaterdag 12 mei aan het Kanaal door Voorne.

Voorafgaande aan het NK is er geen federatieve selectiewedstrijd. Elke vereniging die bij Sportvisserij Nederland is aangesloten kan deelnemen met één team van 5 vissers, bestaande uit 2 junioren (min. 10 en max. 18 jaar op 31-12-2011) en 3 senioren. Echter, vol is vol. De deelname is beperkt tot 30 teams.

De deelnemers dienen lid te zijn van de hengelsportvereniging die hen voor het NK Clubs inschrijft. Dit mag een andere vereniging zijn dan waarvoor men de federatieve selectiewedstrijden vist (in 1 kalenderjaar dient men de federatieve selectiewedstrijden junioren, senioren, korpsen en feeder voor dezelfde vereniging te vissen).

Onderstaand treft u de Uitnodigingsbrief voor de verenigingen, het Reglement, de Algemene Voorwaarden en het Opgaveformulier.

Uitnodigingsbrief NK Clubs

Reglement NK Clubs

Algemene Voorwaarden wedstrijdvissen

Opgaveformulier NK Clubs

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide